Eenmalig online consult

De Zicht-sessie: even alle aandacht voor jóu

Je weet niet of je een uitgebreid traject wilt aangaan, maar wel dat er iets moet gebeuren. In de Zicht-sessie kun je me al je vragen stellen en help ik jou om je gedachten en gevoelens op een rijtje te krijgen. Daarnaast laat ik je zien hoe je daar anders mee om kunt gaan.

Je relatie met een partner met autisme stelt je dagelijks voor problemen, irritaties, verdriet, en daar ga je zo goed en zo kwaad als het kan mee om. Erover praten is lastig, want met wie? Niet met je partner, want daar zit juist het probleem. Maar ook met je vrienden, familie of collega's kun je het er eigenlijk niet over hebben, want het is bijna onmogelijk om duidelijk te maken hoezeer autisme een wissel trekt op jullie relatie, en op jouzelf. Bovendien voelt het ook niet fair naar je partner om er met derden over te praten.

Toch zou je graag eens je hart luchten. Erover praten met iemand die snapt wat het inhoudt om elke dag met een partner met autisme te leven. Iemand die het zelf heeft meegemaakt, die zonder oordeel wil en kan luisteren en die je helpt om scherp te krijgen wat het probleem achter het probleem is, en hoe dat jou persoonlijk raakt.

Dat kan in de Zicht-sessie, een online consult van 1,5 uur, waarin we bespreken gaan we samen in gesprek over wat het autisme van je partner betekent in jouw leven.

En dan?
Tijdens de Zicht-sessie laat ik jou vervolgens zien hoe jij met de methode PRI meer bewustzijn gaat krijgen op jouw situatie en wat je aan moet met emoties die je onderuit halen en die ervoor zorgen ervoor dat het leven zwaar aanvoelt.

PRI is een methode en bewustzijnsleer die je helpt te begrijpen waarom jij je in sommige situaties naar voelt. Je gaat inzien dat deze gevoelens de diepste pijn die we al veel eerder in ons leven hebben opgedaan, afdekt. Omdat die diepste pijn voor ons als kind niet te doen was, hebben we de afweermechanismen ontwikkeld. Het goede nieuws is, dat we die als volwassene niet meer nodig hebben. Je kunt leren deze te ontmantelen, waardoor het leven van nu er echt anders uit komt te zien.

Hoe gaat het in zijn werk?

Dit zijn de stappen:

  • Je plant je Zicht-sessie zelf in via mijn online agenda
  • Je ontvangt binnen 48 uur een factuur van 135 euro
  • Je reservering is definitief na betaling
  • Uiterlijk een week voor jouw ingeplande Zicht-sessie ontvang je een mail met een korte vragenlijst die je uiterlijk een dag van te voren ingevuld terugstuurt.
  • Een paar minuten voor de afgesproken datum en tijd stuur ik jou een linkje naar de online omgeving (ZOOM).

 

Er is meestal binnen een week al plek.

Waar gaan we het over het hebben?

Jij hebt elke dag te maken met je partner met autisme - en alle emoties die daarbij komen kijken. We gaan het hebben over waar jij tegenaan loopt. Hoe je je daarin belemmert voelt of wat je mist.

Ik luister naar je en stel je vragen. We ontdekken samen waar jij het meest last van hebt en ik laat je ook zien hoe je daar anders mee om kunt leren gaan, zodat het lichter en luchtiger wordt, zonder jezelf weg te cijferen.

Je gunt jezelf als het ware een moment om objectief boven je eigen situatie te gaan hangen en te ontdekken hoe dat zit met al die gedachten en emoties. In je eentje lukt dat niet: met mij erbij wel. En als je eenmaal ziet waar écht de kern van het probleem ligt, dán kun je ook gaan nadenken over waar de oplossing ligt: in jezelf.

Wat andere vrouwen zeggen

'Ik ben blij met ons gesprek. Het gaf lucht en weer een andere kijk, dat helpt. Dank je wel.'

'Je weet snel tot de kern te komen. Ik hoef jou niet veel uit te leggen wat er wringt.
Dank voor de nieuwe inzichten.'

'Nu weet ik dat al die ruzies om niets ook niet nodig zijn. Ik kan dat dus veranderen.'

Boek je online zicht-sessie

Je kunt direct een afspraak maken in mijn agenda op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.