Willeke-Verwoerd-Zwolle-08

Achtergrond

Mijn naam is Willeke Verwoerd. Ik woon, na een aantal omzwervingen al ruim 25 jaar met heel veel plezier in Zwolle. Ik ben moeder van een dochter van 22 en een zoon van 20.

Vanaf 2015 heb ik een praktijk in Zwolle, en begeleid ik mannen en vrouwen die vastlopen in relaties: met ouders, kinderen of hun partner of in werkrelaties.

Ik blog over persoonlijke ontwikkeling die direct of indirect te maken hebben met het hebben van een relatie. En speciaal over partnerrelaties waar autisme een rol speelt.

Ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe je vast kunt lijken te zitten in relaties met dierbaren en hoe emoties het leven over kunnen nemen.

In de loop van de tijd heb ik zowel persoonlijk als professioneel veel geleerd over hoe dat zoveel lichter kan. Hoe je van overleven naar leven kunt gaan.

Het 'leven met een partner met autisme’ vraagt best veel. Uit eigen ervaring en gesprekken met anderen vermoed ik dat dit ook voor jou geldt. Hulp krijgen is lastig. Waarschijnlijk loop je niet graag te koop met je worstelingen hierin.

Ook in mijn relatie was er een vermoeden van Asperger bij mijn partner. Er komt geen officiële diagnose. Wel vallen er kwartjes. Dat het moeizame in onze relatie aan niemand te wijten is. Niet aan hem. Niet aan mij. We gaan onderzoeken wat de waarde van onze relatie is. We maken keuzes. Geen gemakkelijke, wel eerlijke.

Opleidingen

Na verschillende opleidingen op het gebied van management & organisatie, communicatie & conflicten en training & coaching begon ik in 2017 aan de opleiding tot PRI therapeut. Daar vielen heel veel puzzelstukjes in elkaar.

PRI staat voor Past Reality Integration. Het biedt een concreet model om emoties beter te begrijpen en blokkades op te heffen. Het is een praktisch model dat je kunt integreren in je leven, met blijvend resultaat en dat je ieder moment kunt toepassen als het nodig is (wanneer je je niet goed voelt) om weer in contact met jezelf te zijn.

Binnen de PRI spreken we over afweren die we al heel jong hebben ontwikkeld, maar ons in ons volwassen leven afhouden om ons leven ten volle te leven. Door het herkennen en ontmantelen van deze afweren ga je ervaren dat het leven veel lichter is dan je denkt! In al mijn begeleiding maak ik gebruik van deze bewustzijnsmethode.

Meer achtergrondinformatie, filmpjes en boeken kun je hier vinden:
https://www.prionline.nl/ Ik ben aangesloten bij het PRI-netwerk, waarin o.a. supervisie en nascholing zijn ingebed (education permanente).

Begeleiding

Je bent niet voor niets op mijn site terechtgekomen!

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar hulp en wil je nu echt verandering.

Ik ondersteun je daar graag bij.