Achtergrond

Mijn naam is Willeke Verwoerd. Ik woon, na een aantal omzwervingen al ruim 25 jaar met heel veel plezier in Zwolle. Ik ben moeder van een dochter van 19 en een zoon van 17.

Vanaf 2015 heb ik een praktijk in Zwolle, en begeleid ik vooral vrouwen die vastlopen in relaties: met ouders, kinderen of hun partner.

Ik blog over persoonlijke ontwikkeling die direct of indirect te maken hebben met het hebben van een relatie. En speciaal over partnerrelaties waar autisme een rol speelt.

Daarnaast geef ik communicatietrainingen en vind ik het enorm leuk om zelfstandige zorgprofessionals te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun ondernemerschap.

Ervaring

Uit eigen ervaring weet ik hoe je vast kunt lijken te zitten in relaties met dierbaren en hoe emoties het leven over kunnen nemen.

In de loop van de tijd heb ik zowel persoonlijk als professioneel veel geleerd over hoe dat zoveel lichter kan. Hoe je van overleven naar leven kunt gaan.

Het 'leven met een partner met autisme’ vraagt best veel. Uit eigen ervaring en gesprekken met anderen vermoed ik dat dit ook voor jou geldt. Hulp krijgen is lastig. Waarschijnlijk loop je niet graag te koop met je worstelingen hierin.

Ook in mijn relatie was er een vermoeden van Asperger bij mijn partner. Er komt geen officiële diagnose. Wel vallen er kwartjes. Dat het moeizame in onze relatie aan niemand te wijten is. Niet aan hem. Niet aan mij. We gaan onderzoeken wat de waarde van onze relatie is. We maken keuzes. Geen gemakkelijke, wel eerlijke.

Opleidingen

Na verschillende opleidingen op het gebied van management & organisatie, communicatie & conflicten en training & coaching begon ik in 2017 aan de opleiding tot PRI therapeut. Daar vielen heel veel puzzelstukjes in elkaar.

PRI staat voor Past Reality Integration. Het biedt een concreet model om emoties beter te begrijpen en blokkades op te heffen. Het is een praktisch model dat je kunt integreren in je leven, met blijvend resultaat en dat je ieder moment kunt toepassen als het nodig is (wanneer je je niet goed voelt) om weer in contact met jezelf te zijn.

Binnen de PRI spreken we over afweren die we al heel jong hebben ontwikkeld, maar ons in ons volwassen leven afhouden om ons leven ten volle te leven. Door het herkennen en ontmantelen van deze afweren ga je ervaren dat het leven veel lichter is dan je denkt! In al mijn begeleiding maak ik gebruik van deze bewustzijnsmethode.

Begeleiding

Je bent niet voor niets op mijn site terechtgekomen!

Misschien ben je al een tijdje op zoek naar hulp of heb je behoefte aan een een klankbord?

Ik ondersteun je daar graag bij.

En vind je het lastig om hulp te vragen of wil je eerst eens onderzoeken of mijn manier van begeleiden wat voor je is? Maak dan een afspraak voor een Zicht-sessie. In anderhalf uur maken we online kennis, praten we over wat voor jou het meest lastige is en laat ik je zien hoe we dat kunnen aanpakken.

Liefs,
Willeke

Schrijf je in voor 'relatie inspiratie' en ontvang regelmatig mijn schrijverij.

Je ontvangt gratis het e-boek 'De basis van een fijne relatie'.

Je kunt je daarna ook weer direct
uitschrijven als je wil!

Inschrijven voor 'relatie inspiratie'