Achtergrond

Mijn naam is Willeke Verwoerd. Ik begeleid en train vrouwen en mannen die binnen een relatie te maken hebben met een (vermoeden van) autisme (ass). Ik geloof dat het mogelijk is om ook jouw eigen wensen en verlangens vorm te geven. Wat jij wilt en nodig hebt staat vaak onder druk. Het 'leven met een partner met autisme’ vraagt best veel. Uit eigen ervaring en gesprekken met anderen vermoed ik dat dit ook voor jou geldt. Hulp krijgen is lastig. Waarschijnlijk loop je niet graag te koop met je worstelingen hierin.

Ook in mijn relatie was er een vermoeden van Asperger bij mijn partner. Er komt geen officiële diagnose. Wel vallen er kwartjes. Dat het moeizame in onze relatie aan niemand te wijten is. Niet aan hem. Niet aan mij. We gaan onderzoeken wat de waarde van onze relatie is. We maken keuzes. Geen gemakkelijke, wel eerlijke.

Met al mijn inmiddels opgedane kennis en (ervarings)kunde besluit ik in 2015 een richting aan mijn bedrijf toe te voegen die zich richt op vrouwen die een partner met een vermoeden van ass hebben. Ik wil bijdragen aan de zichtbaarheid van deze vrouwen. Inmiddels weten ook mannen mijn praktijk te vinden. Ik blog over persoonlijke ontwikkeling die direct of indirect te maken hebben met het hebben van een relatie. En speciaal over relaties waar autisme een rol speelt.

Ik ben enorm geïnteresseerd in verhalen van andere mensen. Ik luister, vraag en verwonder veel en graag. Die verhalen en mijn inzichten ben ik aan het verwoorden in een boek.

Opleidingen

Na verschillende opleidingen op het gebied van management & organisatie, communicatie & conflicten en training & coaching ben ik in 2017 begonnen met de opleiding tot PRI therapeut.

PRI staat voor Past Reality Integration. Het biedt een concreet model om emoties beter te begrijpen en blokkades op te heffen. Het is een praktisch model dat je kunt integreren in je leven, met blijvend resultaat en dat je ieder moment kunt toepassen als het nodig is (wanneer je je niet goed voelt) om weer in contact met jezelf te zijn. Binnen de PRI spreken we over afweren die we al heel jong hebben ontwikkeld, maar ons in ons volwassen leven afhouden om ons leven ten volle te leven. Door het herkennen en ontmantelen van deze afweren ga je ervaren dat het leven veel lichter is dan je denkt!

In mijn begeleiding maak ik gebruik van deze methode die ik je graag wil leren.

Contact

Wil je meer weten, of overleggen of ik iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op. Of vul onderstaand formulier in, dan bel ik jou.

    Je kunt je altijd weer afmelden! Je gegevens zijn veilig bij mij.