Drie-daags Zomer Retreat

voor vrouwen met een partner met (vermoedens van) autisme

 

27-29 augustus 2021

Doorn

 

Op jezelf én samen

Op een landgoed met stijl en tussen de bomen. Waar je goed kunt overnachten in eigen kamers én lekker kunt eten.

Die plek hebben we in Doorn gevonden!

Een unieke plek in het midden van het land, die rust en ruimte biedt en waar we alle aandacht aan jou kunnen geven!

Maximaal 12 deelnemers

Eind augustus kun je mee op deze met liefde tot stand gebrachte retreat. Er is plek voor maximaal 12 personen. We zorgen voor een veilige setting, waarin jij je plek kunt innemen en erg gewenst bent.

En omdat dit een pilot is van een samenwerkingsverband beloof ik je ook heel veel individuele aandacht. Ga je mee? Wij kijken er naar uit.

 

Ervaringen

Al jaren begeleid ik vrouwen (en soms ook mannen) die vastlopen in hun relatie. Ik weet uit eigen ervaring en inmiddels uit heel veel ervaringsverhalen hoe slopend een relatie is  waarin je het gevoel hebt er alleen voor te staan en het enige perspectief ‘even volhouden’ lijkt te zijn.

 

Samenwerking

Om nog meer vrouwen te bereiken om hen nieuw perspectief te bieden, ben ik een samenwerking aangegaan met drie andere prachtvrouwen: Sandra, Hester en Anina.

 

We delen, ieder vanuit onze eigen ervaringsdeskundigheid, de wens om mensen in ‘moeizame’ partnerrelaties te bekrachtigen en perspectief te bieden.

 

We kunnen zoveel bereiken door alleen al met elkaar te zijn en te praten over wat ons bezighoudt! Vanuit onze professionele ervaring, kennis en passie om de liefde in de wereld te vergroten, willen we daar veel meer aan toevoegen en ook jou verder helpen in de uitdagingen die je relatie met zich meebrengt.

 

Uitnodiging

Om deze samenwerking vorm te geven organiseren we deze zomer een drie-daagse Retreat ‘Jouw koers varen’. We nodigen je van harte uit om mee te gaan. Jouw investering in jezelf is €525,- inclusief alle maaltijden, overnachtingen en een 1-op-1 sessie.

 

Liefs, Willeke

Ja, ik schrijf me gelijk in

Ik wil nog even iets meer weten:

Inschrijven voor retreat

Twijfel je?

Bel of app gerust! 06 4837 8017

Dit is wat andere deelnemers zeggen:

"Ik krijg met de info die je stuurt heel erg het idee: ik kan in veiligheid aan mijzelf werken."

"Ik kijk er naar uit om in een mooie en neutrale omgeving mensen te ontmoeten die mijn situatie herkennen, zodat het wat minder 'alleen' voelt."

"Ik kan me voorstellen dat vrouwen wel willen, maar dat het wellicht moeilijk is om er thuis over te praten. Ik heb dit bewust niet te ingewikkeld gemaakt en gezegd dat ik eens een weekend voor mijzelf wil, met als doel onze relatie te verbeteren. Heel veel meer woorden hoef ik er bij 'mijn autist' niet aan vuil te maken."